inget annat spelar någon roll, när jag är med dig mister jag all kontroll§

hejj, igår va det skola, ganska segt... sen vänta jag på anna med becca, jag vet, jag har slutat skriva becca med ä... hon borde gilla mig nu :) & sen åkte vi till stan & vänta på älskling :) & anna gjorde bort sig totalt :) sen åkte jag & älskling hem till mig... vi gjorde väl inte så mycket eftersom det inte finns något att göra här? haha. och vi skulle ta självmord kl 19.30 :o men det blev inte så för oscars pappa kom för sent :) haha, jag skojja bah <-- oscars mening ^^ 
och det va ju skola idag med, vi skulle redovisa någon sak. och jag känner mig jättelyckad för lärarna lyssnade på mitt förslag, och gjorde som jag sa :) haha, varför är du en elak människa idag ? :) xd och beccas mamma va i skolan idag, det va trevligt :) fast det tyckte inte becca? :o jag fattar inte hur hon tänker :o ;)
och jag tycker faktist att mitt "språk" har blivit bättre på bloggen... bara så att mamma och pappa vet :dd
och idag är det tre veckor med älskling :)<3 snart en månad juu (y) §
men i morgon... någon som vill träffas ? (aa' jag tror det går, för det blir ingen träning, det vet jag. och jag ska ut och springa idag, och jag behöver ju inte springa 2 ggr i veckan ? ;dd eller iaf inte 2 dagar i rad (aa' here we go smarthead (ii)
och jag har kommit på att vi typ inte har ngra läxor alls :o medans b har typ 3 prov eller ngt :dd haha, ohhjeeee (h)
men nu ska jag göra ngt annat :dd
kiss, kiss, kissies ;** <-- beccas mening, hihi.<3

datan dampar...

hejj, datan typ dampar, eller ja, internet dampar. och jag orkar inte skriva något långt inlägg i mobilen, så jag skriver om idag i morn, det där lät kul jag vet, jag skoja bah <-- oscars mening, hihi. ^^ men aja, hejjdåå§ kiss, kiss, kissies (K) <-- beccas mening, hihi.

måndag (n)

hejj, måndag idag (n) mamma väkte mig kvart över sex i morse :o det gillas inte ! så jag har vart astrött hela dagen, skolan va ganska seg, & på fysiken fick jag sitta själv i klassrummet för att alla andra jobbade på datan :o jag känner mig udda :dd sen drog jag till stan med anna stina & matilda, men dom skulle ju till dansen, träffa älskling i typ 45 min, sen hem & nu ska jag väl plugga lite på tyskan & engelskan som är till i morn :o & ja, jag gillar :o-gubbar :o :dd men nu blev min mage hungrig... får väl tvångsäta lite, ska försöka att inte spy :)min ffffina tavla ;**


pussisssssarrr ;***


amanda & ellen goes coola.

för vi kom på hur man gjorde en fffffffin bildddd. ^^bbara för att jag älskar oscar mest ♥


bara 4 timmar kvar...

hejj, skola idag, älskling sen, kl 19 ;oo för sent :) & nu spilde jag oboy (?) över hela mig... duktiga ellen :) & JOHANNA & HANNES PUSSADE VARANN IADG. fegisparet :) dom är seriöst det, dom har vart tsms i 2 veckor idag, grättis btw :) & fedde ska till jämtland i morn :d & ÅKA SKIDOR ?! xd hahah jämtland...även kallat ikano :)
men nu ska jag va med wilma :D chaarååååå §§§§§ :d
 dom bilderna gillar vi :)§


everytime we touch i gett this feeling, and evertime we kiss i swear i can fly (k)

hejj, skola idag, det va inte saa kul ;) haha, nathalie är en härmapa ;oo :) & vi va liite flumm i korridoren idag, som tur va va det inte ngn annan där...
ellen: vi drar ngn stanns
stina: du får ta cykeln
ellen: *äter äpple*
stina: haha nej, du får ta äpplet!
ellen: HAHAH. jag har han redan! SO IN YOURE FACE. :D
haha, det va kul :) fast hon mena äpplet jag hade i handen... :) & nu hatar hon mig för att jag skriver det på min blogg :) hihi.
men iaf, sen åkte jag hem & satte mig vid datan, sen hände det inget mer. anteckna gärna :)
i morgon ska jag va med älskliiing§ längtar som fan nu<3
& PAPPA LÄSER MIN BLOGG. HAHAH, JAG DÖÖÖR. xd aja, om han inte har ngt bättre för sig så visst :) i have a nooolifeeeer to dad (hhhh) and i'm cool, i know. 
& bäcca kanske kommer i morn :DD hihi, that's gooood (L) yeah, ellen like egnlish (y) 
haha, hejjjjdåååå nooolifeeeeers :d§
 

ellen goes smarthead (i)

hejj, jag har vart smart hela jävla dagen idag ;oo haha, here we go ego :d nej men jag har seriöst det, jag har ägt ut alla med min smarthet :L ohjee (h) haha, smart igen (iii) och bäcca har döpt mig till iq-ellen, nu känner man sig ju inte ännu smartare? ;)) haha, ett smart inlägg (iii)
& idag på lunchen bryde sig johanna allmänt mycket om djur? xd
johanna: påminn mig inte om att det är kyckling..
ellen: men den är ju förfan död
johanna: men det har levt...
ellen: HAHAH. nolifeeer!


& ja, jag har dålig humor :)
men jag kanske inte behöver gå på träningen idag, fatta lycka?! mamma har äntligen fattat att min rygg har daaamp, jag hatar den. min mage & rygg kan fan inte tillhöra min kropp? ;ooo för min mage är hungrig när jag inte är det? ;ss & min rygg har bara allmänt mycket damp :) & det va jätteíntressant, jag vet. anteckna gärna :)


2 veckor med älskling idag<3

& idag i skolan skulle jag rita en fjortis, men det va inte kul, så jag gjorde om det till ett emo (h) haha.

men hejjjdåå :dd §

johanna är konstig :)§

hejj, skola idag... lika tråk som vanligt, men jag fick johanna & hannes att hålla hand, erkänn jag är cool ? (h) men sen drog johanna & jag till stan, hon skulle böja sina glasögon (?) & jag skulle va med älskling :) najjs, jo jag vet. :) vi va på rese & hade inget att göra som vanligt ;)) men det va bäst endå (aa § sen tog jag bussen hem som gick 18.40 typ... det va tråk :) kom hem typ 19.15 eller ngt... & satte mig vid teven (h) sen upp till datan (iii' haha, fejjsbook & bdb (h) sen bloggen ;oo fråga inte hur jag tänker... :)
i morgon måste jag antagligen gå på träningen, även om min rygg är damp?! jag kommer fan inte kunna va med, har ont som fan & mamma vägrar gå till en såndär jävla sak, sjukgymnast eller vad fan det nu heter? det gillas inte.
men nu har jag inget att göra. eller ja, efter det här. men det är ju slut nu, så hejjdåå.

kramisar & godnattisar ^^ §

hejj, skola idag igen då (n) det sög, som vanligt :) sen tog jag 16.03 tåget till rese, träffa älskling & va med han i ngra timmar (a (y) sen kom mamma & hämta mig & sen hem. & oscar fick vänta i typ en kvart innan hans buss kom ;o tkr fan synd om han :(<3 men sen när jag kom hem så kolla jag på tve, nödvändig information, anteckna gärna. sen snacka jag med oscar & sen hatar jag mamma ännu lite till :) & nu ska jag typ sova :d godnatt §oscar appelgren, jag älskar dig<3

alla messar mest (y)

chaoo, jag har fett tråk som vanligt, & jag hatar mamma för jag fick inte va med bäcca idag ;oo illlla. :( blabla, messa as hell :) dom som inte gör det blir det synd om ;) haha, nerå. men häjjdåå :d

& så kan ni få en fiiiiin bild också (y) (jag vet att det ser ut som att jag inte har ngt huve...)


hihi, kramkalas ^^

ny header (y)

gjorde en ny header, den gillar vi (y) §

chaoo, va med älskling idag :)§ det gillar vii, mycket ! & nu är min blogg jättefin för min header är finast, bara så alla vet :d & nu har jag inte ett skit att göra ? ): illa. alla kan ju messa eller ringa ? (: den som gör det är bäst, näst efter mig. :D here we go egoo :d haha, men nu kommer jag inte på ngt mer att skriva (iiii' hejjdååå :d


& så får ni en fiin bild också (yy'


tråk as hell.

chaoo, jag har trååk ;o seriöst, ingen är social & det är mer än 1 timme tills jag ska till oscar ;oo blää, för lång tid ;)
haha, nolifeer i am...hejjdåååå :d

heeelg, me like, ohjeee (h''

chaoo, i onsdags hade jag träning, jag fullkomligt hatar det. fyfan va tråkigt det va.
& i torsdags fick jag inte gå på träningen?! det var visserligen posetivt med endå... så jag va hos mormor & morfar & hade extremt tråk. & varför mst alla va sociala just när jag sitter & äter? & inte efter...? blää på det.
& idag va det ju skola, det va det i onsdags & torsdags med, men endå. det va typ bokensdag eller ngt? haha, det va fett tråk iaf. sen så har lärarna damp, så vi va tvungna att sluta en timma senare?! ;oooo illllla. men sen efter skolan va hannes & johanna fega, som fan ;ooo haha :d men sen drog jag, johanna, nathalie & stina till ica, & jesper & johan var allmänt störiga :) " HEEEEEEEEEEJ ELLEN!" fatta hur kul man kan ha? men sen drog vi till bussen & johanna hem till sig & nathalie blev hämtad & åkte väl antagligen hem eller ngt. så stina & jag gick på bussen & där satt ju såklart jesper & johan... det va inte trevligt :) & stina går ju av typ 1000 år innan mig också ;ooo så jag fick ju väldigt trevligt sällskap resten av hemvägen, eller inte. & sen kom jag hem & kom på att pappa fyller år idag... grattis gubbe :) haha, eller kanske grattis brandmannsgubbe? ;) haha, ingen fattar jag vet. 
i morgon ska jag va med älskling (yy' det blir najjjjs (a) men mamma har damp... det gillar vi inte. :) fast vi gillar inte henne för den delen heller :) & jag vet att jag är jäääättesnäll mot min dumma mamma :)
men jag längtar meeest till löördag (LLL' saknar ju min oscar ): § & jag fick en fiin bild av han igår (a)
 

& jag vet att ni med tycker att den är fin, så det så.
men nu pallar jag inte det här mer, så hejjjdååå :d§ 


skolan snart (n)

chaoo, jag har inte hunnit/pallat blogg på länge... men skitsamma. jag gör det när jag kommer hem eller ngt, för nu drar jag till skolan snart ;) hejjjdååå :d §

älskling idag (y) §

chaoo, skola idag igen (n) det va inte kul. :) & jag tog en jäääättefin bild på hannes, som jag tvingade johanna att ha som bakgrund, & hon skulle bara våga byta, för då fan... ;)) men sen drog jag till stan med bäcca & anna, men anna skulle till dans (?) & bäcca till sin mormor ? (iii) & jag skulle ju träffa älskling (aa' han kom typ efter en kvart eller ngt. sen va vi typ vid rese i ngra timmar, sen åkte vi tåg till linghem, fråga inte varför han följde (?) med, han ville det (a) sen tog jag bussen hem & han tåget till rese & sen antagligen bussen hem (iiii) smarthead i am, i allready know that.
i morgon måste jag gå på träningen för mamma, jag hatar henne för det. bläääää.
men nu va inte det här kul längre. hejjdåå :d§

bäcca har samma iq som en gråsten :)§

chao, skola idag igen, ganska slappt endå... men jag hatar den iaf :) sen va jag med stina, anna, matilda & johanna i typ 45 min :) & nathalie va med en liten stund också :)) sen gick jag till stationen & va med älskling i ngra timmar (y) § det gillar vi, bara så ni vet. :) sen kom jag hem typ 19.15, & satte mig vid datan (h) & stina, anna & johanna var allmänt störiga idag ;oo illa... ;) jag kommer ge igen vänta bara...(6)
i morgon ska jag kanske va med älskling igen (y) det gillar vi ocksåå :))
& bara så att alla vet så har bäcca samma iq som en gråsten :) fast det visste nog dom flesta redan innan :)
& ni får inga bilder idag, men tjut inte föör mke ;) haha, hejjdååå :)§

barnkalas...

chao, alva ska ha kalas snart, & dom ska typ leka modeller eller något sånt xd så jag måste leka fotograf... det skadar aldrig att ta kort, men på 7åringar som leker modell ? seriöst. snacka om nolifeeeer...
men här kommer bilderna som jag lovade att er ;))


i bilen på väg till..ehm..vad det nu hette (a)
& vi vet redan att vi är jääättefiiina ;))

hejjdåååååå :d§

bäst idag(y'♥

chaoo, va med anna, bäcca & lina idag juu (y) vi typ va på ngt spa eller ngt ? xd för anna fyllde ju år i torsdags (y) grättis ;)) sen åkte vi typ till anna & kollade på film, kom väl hem vid åtta-halv nio eller ngt sånt :)) & då satte jag mig vid datan såklart (y) men typ 2 minuter senare började millenium (?) så jag kände mig tvungen att sätta mig vid tven (a) sen snacka jag med älskling i typ en & en halv timma (y) riktigt najjs (a)
i morgon ska alva ha kalas -.- & jag ska försöka plugga, fatta att jag inte kommer lyckas ?! typ ig på matteprovet på fredag -.-  men skitsamma. jag kommer ju iaf bli tvingad att leka prinsessa med typ 14 st 7 åringar, det gillas, inte. fyfan.
& på måndag blir det ju skola igen... det gillar vi inte heller :) men sen efter skolan ska jag kanske va med oscar (y) det gillas däremot enormt mycket! <3
men nu blev jag typ hungrig ;oo inte normail för mig asso... men haha, hejjdåå :))§
btw, kommer bilder i morn ;))

the pictures...

jag kom på att jag lovade lite bilder från i onsdags :d & bara för att jag inte hade ngt att göra så satte jag ihop dom (y)

 

& jag vet redan att johanna är fiinast ;**'
& jag är cool för jag har drukit orange (?) moonster :ddd


tråkar sönder.

chao, jag har tråååkigt ;oo har fan inget att göra, det är typ ingen rolig inne på msn eller ngt skit. & jag har inget att blogga om heller (a  hahah, nolifer i am (iii' sitter & bloggar när jag inte har ngt att blogga om xd hahahah.låten är rätt bra faktist... haha.

gratis alva ;oo

jag lovar, ni får henne, gratis ! haha, grattis sis ;))

chaoo, amanda åkte just ): inte saa kul. så nu har jag typ inget att göra tills alva & mamma kommer hem, då ska jag tjock i mej lite tårta ^^ för alva fyller ju år idag...
& i morgon blire kuul, för då ska jag va med anna, lina & bäccabää(L) najjs (y)
& jag saknar älskling & alla mest ): <3333333333333333333333
men nu pallar jag inte skriva mer..(a) hejjdåå♥

onsdag-torsdag ^^

chaoo, va med älskling & louise i går då, satt typ på cafeét på rese i ngra timmar (y) haha, det va rätt kul :d men sen skulle oscar t ekhlmn och va med ngra ? ): så louise och jag åkte hem till henne & flumma lite :d sen efter ngra timmar åkte jag till nathalie, & där va cecilia, johanna & stina, vi kollade på en film, sen lagade vi & åt mat :d sen kolla vi på en till film, sen bäddade vi, sen kollade vi på en till film, sen pallade vi inte sova för vi va inte  trötta, så vi kollade på en till film :d & jag lovar att det inte va för att vi hade drukit lite monster...
men sen blev kl typ 4 ? och då gick vi och la oss, men nathalie och cecilia vägrade va tysta även om jag skrek åt dom att hålla käften... fuck u ;o haha. :d men vi somna till sist iaf, sen vakna alla av att johanna bytte säng, kl7...-.- men sen somna vi & sov till 10 ;oo fan så lite vi sov egentligen, typ astrött nu (a) men sen gick vi ut till stuttsmattan :d & jag stavar som jag vill, bara så ni vet. :) och sen åt vi frukost vid typ 12 ? :d sen vet jag inte vad vi gjorde... :s kommer inte ihåg xd men jag åkte iaf hem kl 5 typ... sen kom amanda & nu har vi dampat i ngra timmar (y) ska väl dampa lite till.
& grattis till miiiiiiiiin skitunge, 13 idag vafan :D anna,ellen&bäccaärcoolafärviär13allanu(y) <333333333333
& imorgon fyller syster 7 år ;oo jag tyckte att hon föddes nyss, men aja, hon är iaf lika jobbig nu som förr :) men grattis syrran :d & jag ska va med mandapanda heeeeela dageeeeen (yyyyy) det gillas stooooort<3333333333
men nu pallar jag inte skriva mer (a) chaaråå♥ <--fränt, jo jag vet.
btw, bilder kommer i morn (y)


datan igen (y)

chaoo, pallar inte skriva om vad jag har gjort just nu men skitsamma. nu är jag med amanda och vi har kuuuuuuuul :d
men jag ville säga att om ni komenterar så kan jag inte svara på komentarerna för det typ går inte. så skriv i mitt bloggsvar ist. man klickar då på knappen "fråga mig" för att kunna skriva, om ni vill ha svar på komentarerna alltså :)
men skriver om min dag med älskling & louise & min kväll med johanna, nathalie, cecilia & stina lite senare :) kommer nog lite bilder också. :)

pusshejj♥

digga låten ;o


blablabla.

kokobom bom bom kokobom bom bom här här är jag kokobom bom bom kokobom bom bom här här är jag om du letar efter mig så är jag här framför dig om du ser med dina ögon kanske du hittar mig kokobom bom bom kokobom bom bom här här är jag kokobom bom bom kokobom bom bom här här är jag kokobom bom bom kokobom bom bom här här är jag om du inte hittar mig så kan du ropa på mig vart är du jag är här kokobom bom bom kokobom bom bom här här är jag alright oh yes kokobom bom bom kokobom bom bom här här är jag kokobom bom bom kokobom bom bom här här är jag ifall jag går iväg en stund kan du lite på mig jag kommer tbx varje gång kokobom bom bom kokobom bom bom här här är jag jag letar här och jag letar där kom kom fram till mig för det endå som jag vill är att va med diig det är saaant jag kollar hit och jag kollar dit var är du nån stanns jag letar efter dig så kom till mig kom nuuuuuu kokobom bom bom kokobom bom bom här här är jag kokobom bom bom kokobom bom bom här här är jag om du inte hittar mig så kan du ropa på mig vart är du jag är här kokobom bom bom kokobom bom bom här här är jag kokobom bom bom kokobom bom bom här här är jag


shalalalallala. nejnej, jag har inte tråkigt, vad fick ni det ifrån ?

...
jag känner ju inte igen mig så lite...

haha, fortfarande lika dålig ;))


hade det bäst i dag♥

hejj, nu åkte alla )): hade askul. tog inte så mke bilder men skitsamma. kanske kommer ngra i mårn ;)
och nu är det ju looov :D ska va med alla, hoppas jag iaf. det finns ju folk som inte verkar vilja träffas...

 & i mårn vet jag inte vad jag ska göra ;o messa om ngn vill va ? :) 

n kommer inte jag på ngt mer att skriva, men tack för den underbara kvällen alla!♥


RSS 2.0