sex and the city & eclipse xd

hejj, nu har vi just kollat på sex and the city ;dd oh innan det eclipse, den va skitbra ! haha :D oh nu ska vi kolla på crush, igen ;) vigjorde det för ett tag sen, hemma hos mej. men johanna va inte med då oh den va så bra, så vi ska kolla påd en igen ! :D men herrå xd :love:

hejj,min data har damp,så jag kan inte blo...

hejj,min data har damp,så jag kan inte blogga på datan:thumbdown: den typ låter konstigt när man startar den,men jag får väl blogga på mobilen tills den funkar..


23.28

hejj, min data får seriösa ryck oh börjar låta askonstigt ;s det e skitläskigt !, så jag ska stänga av den nu, oh sova ist. kan ju behövas. men godnatt alla söta nolifers som sitter oh läser, pussii godnattii :love:

eclipse i morn, bäst ♥

varför kämpa när man kan ge upp?

18.11

hejj, nu har jag inget att göra igen :D det är skittråkigt ! :) för alla typ äter nu, men mamma håller på att göra mat, så när alla har ätit klart kommer jag säkert börja äta, oh sen när jag kmr tbx så kommer säkert typ ingen va social ? -.- det blir alltis så :( haha xd jag vet att inget bryr sej, men ändå..? :D oh jag tycker att ngn mer kan skaffa blogg, så att jag kan få fixa den ? :D bara för att jag inte har ngt liv oh inget att göra :) men om ngn har lust så kan men ju alltis ringa oh messa ? :) för jag har verkligen skittråkigt..oh det lukar grill xd för mitt fönster är öppet, oh mamma grillar, om ngn ville veta xd
oh i morn ska jag se eclipse med johanna, stina, cecilia oh nathalie :D fan va najjs :thumbup: oh sen ska alla sova hos cecilia ;) det kommer ju bli bäst asso :D ;)
nu kom jag på att det inte finns ngt mer att skriva...hjärnsläpp typ...ae jag får seriösa ryck på att jag inte kommer på ngt att skriva xd jag kan ladda upp lite gammla bilder föresten :D det bli kul ! :D ;)

haha, asgammal bild på johannaälskling :D :love:

gaaaammal bild på amandaälskling :D :love:haha, asgammal bild på mej xdngn annan skitgammal bild på mej ? xdganska gammal bild på nathalieälskling :D :love:skitgammal bild på annaälskling :D :love:

men nu hinner jag inte mer, för jag ska äta, hejjdå ;) :love:


jag e bäst :)

hejj, jag e bäst, bara så alla vet asso ;)
det finns många anledningar till det, oh en av dom e att jag har fixat en ny blogg till eveh, för att den andra inte funka oh va största cepe :thumbdown: men nu har hon en ny !, www.awelinastrandberg.blogg.se :thumbup:
men nu kommer jag inte på ngt mer att skriva, haha. hejjdå ;):love:
elr jo, jonte e cool :cool: :D :love:

skadar ju inte om man skriver vem man e oxå :)

 

tack så mke för att du skrev det, men det funkar tyvärr inte ändå :(
skulle va jättetacksam om ngn annan oxå kom med förslag på vad det skulle kunna va ! ((: oh jag vet att eveh oxå e det ;)


ny design :)

hejj, har precis gjort en ny design. vem vill inte ha rosa lix ? ;) haha, men jag tyckte att färgen va fin, oh så tyckte jag att jag behövde en ny header, för jag hade inget att göra :D oh det e verkligen omöjligt att fixa en header på awäääs blogg ? ;o asso jag har försökt i flera timmar, men det går inte ? liiite skummt tycker jag.. men becca kke fattar hur man ska göra, hon mst ju ändå komma på hur hon ska göra med sin egen ^^ oh bara drf tycker jag att min blogg är bäst, för den funkar :D oh jag e med bäst, för vem skulle annars va det ? ;)
men nu ska jag äta tror jag.. jag e inte hungrig, men jag kan ju inte precis svälta ihjäl..senast jag åt ngt va igår hos becca, inte saa bra. jag mst ju typ tvinga i mej mat för att jag ska överleva elr ngt ? ;o aja, hejjdå ;) :love:


fler bilder ;d

haha, nu laggar inte datan längre, det tog inte en evighet :Dsvar: ja, vi e dumma i huvet (: haha :D ;)

 

mandiie :love:
oh hon e ju inte så liiite failad, för hon gillar inte bilden ? ;oo gay amanda :D:love:

jag oh millan :)måne xd

nu pallar jag inte mer, haha (a) men herrå ;) :love:


08.45

hejj, jag har kommit på att dagen bli mke längre om man vaknar tidigt, oh när man inte ska göra ngt så e det inte bra, för då blir man uttråkad :) fan va smart jag e ;) <-- min nya favoriv smily ;) den e sååå cool :cool:
men jag ska ju fixa massa på eves blogg idag, jag ska fan få dit den där dumma header saken xd för jag e bäst :) bara så alla vet asso ;) oh jag vet att alla bryr sej typ såhär mke, men jag har faktist inget att skriva xd oh ni behöver ju inte läsa om ni tkr att de e ointressant, vilket ni säkert tycker, men alla som läser kan ju få en kram :D and i know u like it babe ;) haha :) ojuste, jag har kagt över bilderna från kameran nu, oh det finns typ 63748456347857936487 st dåliga kort på mej, vem fan har tagit alla ? xd oh så finns det typ 87342348934658749347587 bra kort på amanda :D :love: det gillar vii :thumbup: hihi :)

aamaandaa :D :love:

visst e vi fiiina :)öh..ja...jag hade kläder på mej, samma klänning som på skolavslutningen ;)micke ;)micke & pelle ;)jag & amanda, jag tror att jag typ snacka med mamma elr ngt xdpappa goes spela gitarr ;)HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH.mandiii :D :love:hahahahahahahahahahhahahahahahhahahahahhahahah :D :love:ellen & amanda goes skratta ;)

nu laggar min data så kan typ inte ladda upp fler bilder ? ;ss men dom kke kommer sen, om datan inte hade tänkt att lagga i en evighet :) haha, så yp om 3 veckor asso :D haha, nej jag har inget liv :) men herrå ;) :love:


ellen goes cool ;)

haha, jag e typ såhäääääär cool, för jag fixar awäääs blogg :D hennes header funkar typ inte att sätta dit ;s men jag ska försöka tills jag lyckas (i) haha, :D oh så ska jag fixa massa annat på den oxå (A) bara för att jag får göra allt åt henne, skitkul ju :D haha, nolife ? ;) men jag har typ inget att göra i morn, så lika bra att fixa eves blogg ? ;) för jag gillar sånt (A) disigner :cool: haha xd men nu ska jag typ gå oh lägga mej, för jag ska upp tidigt i morn, hjälpa mamma med alva oh blabla. men jag bloggar i morn såklart, pusshejj :love:

btw, awäääs blogg, www.aveliinastrandberg.blogg.se , bara för att jag e cool som gästbloggar på hennes blogg lite när jag vill :cool: haha ;)

hemma från becciii :(

hejj, kom just hem från beccii sötis :( det gillar vi inte, hon åker i morn )))))))))))))): ;( nu gråter jag ;(
oh jag satt i hennes knä idag, hon fick jättefina märken av det (A) haha, oh jag fick massa slängkyssar av miranda (a) det va lite gulligt tyckte jag :) oh beccas header på hennes blogg har försvunnit xd haha, oh jag mobbar ner henne totalt xd oh hon får pms på det :D oh nu kommer hon få pms på mej för at jag skriver psm för att hon tycker att det är hennes ord :D ingen bryr sej, oh bara drf skriver jag det :D haha, jag har inget liv :D okej alla visste redan det, men ändå xd oh anna, becca oh jag lekte varann idag, anna va becca oh sa såhär hela tiden : "oscar appelgren oscar appelgren oscar appelgren." haha, fan va jag garva asso :D oh becca va mej oh bah: "hejj jag heter ellen oh jag bryr mej, ska jag anteckna elr ? aokej, ska jag bry mej nu ?" haha, låter jag så ? xd för allt låter ju som ngt annat i beccas öron :D hahahahhahah. som sagt, vi hade kuul :) oh nu, bilder :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D <-- överdrivet, men det funkar idag med.beccii, fråga inte vad hon gör...;)vi satt inte fint, vi satt finast.beccii :D :love:
oh gay är hon oxå, för jag va tvungen att sätta ngt för den söta ungens face :( fäk jöu :D :love:typ på beccas framsida, bara för att den gröna färgen e cool xdmin fina pärlplatta som jag fick av miranda :')

men herrå ;) :love:

snart till becciii (A)

hejj, snart kommer lina :) sen kommer väl beccas mamma strax efter det oxå tror jag ;) jag saknar alla mina små skitungar ju :love: hihi. får ju träffa ngra av dom idag iaf (A) :thumbup:
oh btw, ngn som vill dra till badet i veckan ? :D messa elr ring isf :thumbup: för jag har absolut inget att göra på heeela veckan tror jag ;d det gillar vi inte xd men nu ska jag typ dra oh fixa lite, herrå ;)


11.05

godmorgon ! :) vaknade nyss, oh cool som jag är så startade jag ju såklart datan först av allt ;) jag tänkte äta frukost innan, men sen kom jag på att jag inte va hungrig överhuvudtaget :) så det skiter jag i :) om ngra timmar kommer lina, oh sen kommer beccas mamma oh becca oh hämtar oss ;d vi ska till becca för hon åker till portugal typ i morn elr ngt ;o kommer sakna henne, mest! jag kan inte leva utan min beccaaaaaaaa ;( oh speciellt inte när jag e hemma, hon e fan den jag snackar med mest i hela vääärlden :( ;( det gillar vi inte :thumbdown: men jag får ju iaf träffa den söta saken idag :love:
men nu ska jag fixa mej, hejjdå ;) :love:

godnatt :)

ska typ sova snart, vet inte om jag ska upp tidigt i morn ? xd haha, kke ska hjälpa mamma med alva oh blabla. vi får väl se ((; oh becca ska tydligen oxå sova för att ingen e social ? ;d haha. men jag messar med jonte, han sitter oh skriver en låt i studion :] så han kunde inte snacka tele med mej, men ngn annan som vill det ? :] isf kan den ju messa elr ringa..:) för jag har absolut inget att göra ! tråkigt äre ((; men nu ska jag inte nörda data mer iaf xd ska ju till becca i morn med :) det gillar vi :thumbup: men hejjdå ;d :love:

 

bild i repris, men den e cool ! :cool:


hemma :)

hejj, kom hem för typ en timme sen :) amanda oh jag hade såhäääääääääääär kul oh ännu mer :D fan va vi e bäst ! :D oh kibbe heter sebbe nu :) han borde va nöjd :) haha, jag har faktist badat, oh surfat xd hahahahah. det kan vi ta ngn annan gång. oh jag har min mobil på engelska, om ngn undrar varför jag skriver på engelska hela tiden ;d

det verkar som om vi går upp för jag är ju så perverst fet, hej på er (:

haha, fyfan, pelles bästa komentar :D

micke, jag snackar lixom med tjejerna nu, kan du låta oss snacka ifred ? *himlar med ögonen*

haha, allla älskar pelles komentarer !

oh jag är smart :D micke sa det, oh sen sa pelle det 24/7, bara för att reta micke för att han sa det, oh för att jag är smartare än han :D mouahahahahah. okej, lite överdrivet, men det funkar. men nu får ni lite bilder ;d men ni får fler sen, nmär jag har lagt över dom vi tog med systemkameran :)amanda på midsommarafton :)<3emilia oh pelles tårta ;dbild på mej...är det lagligt att se ut som jag gör ? ;smin dricka...ngn gång :)månen xdngn balja som man eldade i elr ngt xdamandas oh min tårta :) finaste asso ! (y)fäk jöu. :]jag är orginalet, mkey?

fast jag e ju smart :3finaste johannaälskling ♥ hon skickade en bild till mej (A)

kommer mer bilder när jag pallar lägga in dom från kameran till datan, herrå :)nu ska jag äta lunch suckers :]

nu ska jag äta lunch suckers :]


chaa, är på rätö, vilket jag har vart rätt...

chaa, är på rätö, vilket jag har vart rätt länge, men ändå ;d jag har faktist badat 2 ggr :L :thumbup: det va kallt xd men kke bloggar mer sen, herrå ;d


rätööööööööööööööööööö <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

hihi, hejj :D nu ska jag dra till rötö, oh amanda :thumbup: maha, det är nu ni ska va avundsjuka, (a) haha :) men nu ska jag packa klart, sen dra, pusshejj :love:

kramisar & godnattisar ♥

nu ska jag sova, för jag ska upp tidigt i morn oh åka till rätö :) så godnatt alla söta nolifers som sitter oh läser det här nu, (A) puss&godnatt :love:

btw, kke bloggar ngn gång på rätö, men inte säkert ((; annars får ni ju bilder oh allt när jag kommer hem (A)

cykelsemester ! haha ;d

höhö, ja vi hade som sagt va liiite kul igår då ;d vi cykla typ till norsholm, en ooomväg dit med -.- meh sen till brådtom sluss oh käka glass :thumbup: haha, tjockisar e vi :D sen fick jag punka xd så vi gick 3 km till hulta sluss -.- sen satte vi typ upp tältet oh massa skit xd sen va vi där oh det va varmt som fan, oh det fanns ingen stanns att bada ?! men vi satt oh doppa fötterna i kanalen :D haha, :) oh sen typ va vi i tältet oh lite, somna väl vid 12 elr ngt :) oh sen väckte stina alla kl 3 för att hon undra va kl va -.- oh sen somna alla om, sen vakna vi igen kl 7 :) då gick vi upp, men trötta som fan va vi ! :D sen åt vi frukost elr ngt xd sen packa vi ihop allt, oh typ åkte hem ;d oh johanna fick punka oh stina ramlade med cykeln -.-' haha :D oh vi kom ju typ fram till hulta sluss vid 14/14.30, så vi va ju där ngra timmar innan vi sov, oh nathalie hittade en död fisk, som va levande innan den dog ! :D haha, fan va kul vi hade :D men nu får ni lite bilder (A)ehm, typ när vi va i brådtom tror jag (I)bara för att jag va sååå fin :)johanna♥jag tror att cecilia hade kul :)jag vet att bilderna på våra fötter e asfina.stina & johanna leker titanic :) fina elr fina ? ;)öh..ja vetifan va det va för bild men a...:)jag & cecilia :) jag tror inte att hon va medveten om att jag tog bilden (A)no make - no fake.mer fötter 8)öh..typ..kanalen ? xdvacker, elr hur ? :') *HOOOOOOOOOOOOOOOOOST*stina & solen :)cecilia :) & min arm...kissiecola xd haha, det gillar johanna oh jag ! :Dhöhö, vi hitta massa smultron ;d oh jag trodde att jag hade tappat mina, så jag bah: JAG HAR TAPPAT MINA SMULTRON ;oo  oh sen börja jag asgarva bara för att det lät så..hm hur ska jag uttrycka mej..fel :)bara för att cecilia gjorde en fläta på mej (A)

men nu vare slut på bilder ! :)

hemmmaaaa xd

chää blöggän ;d haha, kom hem för en liten stund sen (y) fan va jobbigt det va att cykla ! :D haha ((; men nu är jag med nathalie, så jag ska inte nörda så mke data, (a) så ni får bilder oh berättelse sen ! :) oh jag pallade inte sms blogga igår ;d haha, lat (A) men herrå ((; :love:

22.39

hejj, jag tycker synd om mej, för jag mst gå upp tidigt i morn :( illlla. men ska man på cykelsemester så ska man :) haha :D men jag vet inte om jag hinner blogga i morn, kke bara. men jag lär ju sms blogga sen på dagen iaf :) and i know u like it babe. men nu ska jag sova. godnatt. :) :love:

jag har typ...tråkigt :)

haha, jag har inget att göra, så jag bloggar. men jag har inget att skriva om, fan va smart jag e. men jag har typ vart ute oh hjälpt mamma att ta in ved oh sånt skit. inte saa kul ((; oh jag pallar inte va ute för det e för varmt är det. men amanda kommer snart/sen, jag vet inte riktigt när (A) men kul ska vi ha iaf :) det har vi alltid, men ändå (a) oh det e bara typ 3 dagar kvar till vi åker till rätö :thumbup: sååååå glad e jag :D fast ännu mer :) hihih.
men nu ska jag nog typ packa till i morn elr ngt, blogga mer ska jag inte iaf ;d haha, hejjdå :)<3bilden e cool, jag vet.

ellen goes coool (h)

hejj, jag e cool för jag har kommit på att man kan göra egna smilysar på msn :) fan va bäst man kan varå :cool: så jag sitter just nu oh nördar det :P vilket liv jag har ! men jag va faktist ute oh sola förut...(A) sen kom det massa moln :( oh så ska jag packa med...herregud, ganska mke att göra idag, det har jag inte ens tänkt på :O
men alla som har skype kan ju adda mej, ellenalmeren. jag e ju cool som har skaffat skype nu med :thumbup: and i know u like it babe. inte för att jag fattar ett skit...men a :) jag lär mej nog (i)
men nu kom jag inte på ngt mer att skriva...hejjdå xd


soooooooooool (L)

cha, det är ju sol idag :) fan glad jag blir ! lite svensk sommar nu va ;) haha :D idag ska jag typ packa, för jag, stina, cecilia, johanna oh nathalie är ju helt dumma i huvet oh ska ut på "cykelsemester" :D tälta oh allt ska vi :d haha, herregud. så vi drar typ i morn kl 9 tror jag :) kke hinner blogga innan det, annars kke på mobilen, vi får se. men jag bloggar ju så fort jag kan :thumbup: because i know you want me to that babe ;)
men idag händer nog annars inte så mke, alva har svinkoppor elr vad det nu hette. så mamma är hemma.. men jag ska nog ut oh sola lite idag :cool: för dom som undrar :) mst ju iaf försöka bli lite brun i sommar ;) haha.
oh btw, jag har typ slutat med dagens låt, men det blev lite jobbigt. med när jag vet ngn ny bra låt så lägger jag såklart in den på bloggen om jag pallar ;) haha, jag är lite lat. lägg det i era stora careboxar om ni vill ;)
men nu ska jag dra :) herrå :Pni får en gammal bild :)

bara för att jag gillar att redigera min blogg (A)

hejj, har fixat lite på min blogg nu, oh jag gillar det :D hihi (A)
va ju med becca idag, saknad som fan va hon ♥ vi har en jättefin konversation på hennes blogg, bara för att vi inte har ngt liv (A) men om ni vill ha en puss oh en glass så är det bäst att ni läser hela ;) haha :) oh vi ville absolut inte lyssna på samma musik idag :) det va ju oxå lite komiskt,. ;)
oh nu sitter jag oh kollar på tve, ja vetifan vad det är för program just nu, men nyss va det ngt polisprogram, med mord oså. jag bara älskar sånna  program oh filmer ! mest morden i midsummer, det äger skiten ur allt ! aja, kollar på 5an gör jag iaf :) ska väl sova snart, ska ju upp tidigt i morn, för alva oh det. nu stog det att programet jag kollar på heter "sunny stand upp" elr ngt ;d det kke är ngt i probramet som heter så, men det e sak samma ((; haha, de e lite kul :D dom ska till ystad. and i know u care bitch ;) omg, era careboxar mst va rätt stora nu :bigeyes: haha, men nu ska jag kolla på tve lite, sen ska jag sova. oh nu kom jag inte på ngt mer att skriva, det e drf allt e så ointressant xd haha, hejjdå.
haha, hitta gammal bild på mej med hannes keps, :) för mitt face va såååå vackert på bilden...min stoooooooora tröjja :D

hehe.


jag saknar massa folk ;(

becciiiii ♥

höhö, hejj :D nu sitter jag här oh väntar på becciiii som kommer vid 11 typ :d höhö, det gillar vii :DD saknar henne sjukt mke ! <3 har inte träffat henne sen skolavslutningen, det suger (n) men nu pallar jag inte skriva mer, för jag ska städa xd haha, herrå xdhöhö, fin bild...saknar, <3

i'ts nothing wrong with me, this is how i suppose to be'

chää blöggän, jag har typ astråkigt, för mitt internet laggar cepe. det funkar i typ 5 min, sen funkar det inte i 15 min, sen funkar det i 5 min oså håller det på så D: asjobbigt äre. blöblö. jag vetifan vad jag ska skriva heller.. fatta tråkigt ? D:
oh så ska jag upp astidigt i morn med. wiiiiiie. för mamma typ åker kl halv åtta/åtta oh alva åker med en kompis till fritids..kl halv 9..så jag mst gå upp oh va med henne tills hon ska åka, oh sen så mst jag dammsuga heeeeeeeela undervåningen, för mamma tvinga mej? -.- men sen kommer becca kl 11 :DDDDDD saknad är hon ;** men nu pallar jag inte skriva mer...herrå xd

rätööööö ♥

maha, längar som fäääään, bäst kommer det blii :D hihihhiihhiih. ;*

idaag ska jag te stan med mamma :) hähä,. jag har inget bättre för mej (A) för de e ju inget bra väder, så man kan ju inte dra oh bada ngnstanns med ngn...men nu ska jag städa xd herrå xd
AellenalmerenA   <-- nolife♥
ellen oh amanda goes datanördar 8)

...enda skillnaden e att vi inte sitter på dh :D


haha, sitter ute hos amanda med min data, oh hon med sin, höhöhöh. vi har såå kul ;d oh jag tog en jätteeeeeeeeeeeefin bild på amanda 8) oh halva mej...höhö.
sååå vackra :DDD


bästa låten ! ♥

jag typ dör på den (A) oh den finns inte på spotifyyy DDDDD:justin bieber - where are you now

ellenalmeren goes trötth (AA)

chaaaa bloggen, äe tiiewp asströtth idah, somah tiiewp ngt övher 2 igååhr, oh mammah väckteh mejjh vid tiiewp 10 elr ngt (n) meh puwshejj ;**höhö, skojja bah :D jag e inte fjåårtiws ;)) hahah xd jag har bara inget liv (A) haha, xd meh jag e typ astrött för det va lite skit igår, lite väl sent för den skiten va det väl, men men. huvudsaken e att det blev bra tillsist ! elr a, början på bra iaf. man får alltid hoppas på det bästa ;) oh idag kmr amandawesterlund den lilla söta saken, men jag vet inte när (A) men vi ska iaf ha såhääääääääääär kul, oh massa xd sg ska inte va hemma...(6) maha :D men nu ska jag typ..eh..göra ngt annat xd haha, kommer inte på ngt mer att skriva, så hejdå xd
i'd rather be with you - joshua radin
heistheonlyoneiwant.

liiiite sen update (A)

haha, det e snart i morn ju (i) asso, snart lördag xd (i) haha, awäää oh jag diggar glödlampan hårt asso (i) haha :D
men det hände typ inget idag, drog te linghem med mamma oh handla, sen hem oh sen åkte jag vägen som jag, stina, cecilia, johanna oh nathalie ska cykla :D den va sååååååå mysig oh fint som fan va det ! ♥ men sen åkte vi på ngn väg som vi inte visste vart man kom ut, men man kom tydligen ut ngnstnns i nkpg xd det funka ju det me (i)  haha, sen typ hem oh laga mat oh äta, sen har det inte hänt ett skit ! förutom att jag har vart jättesocial på datan :D det gillar ni, det vet jag ;) haha ;) men nu ska jag typ dra xd så det här kommer ut på bloggen idag, haha det där va kul :D "men äru klar idag elr? -.- " hahhahhah :D men herrå xdLN saknar awäää ! <3 (i)

boringsberg (h)

höhö, va i boringsberg igår oh köpte båt :d pallar inte ladda upp bild på den..men det finns på min facebook (i) höhö :p
oh jag skulle te stan med johanna idag, med jag vakna med värsta huvudverk DDDDDDDDDDD': så det blev inget stan :'(( jag saknar ju johanna ! :'(<3 oh alla andra (a) heheheh. btw, huvudverken går nääästan bort om man tar en alvedon (i) fan va smart jag e :D  höhöhöhöh. men nu ska jag käka frulle, kl 11.50...(a) höhöh.höhö, jag snodde pappas glasögon igår xd dom e scary, för jag ser lika bra med dom som utan dom ? <.< hähä.
vackert, elr hur ? *hoooooooooooost*

tralalalallal

jag kom inte på ngn rubrik, okej ?

ska dra till olle gladh oh hans familj nu, jippiiiiiiii. ska grilla...men herrå.


bara för att jag e data nörd (A)

haha, sitter på balkongen oh schteker med datan (h) asvarm e det ju ;o (y) det gillas, enormt mke ! :D men nu pallar jag inte blogga mer xd

schteeeeek (h)

haha, nu ska jag ut oh steka i sooolen (h), alla älskar den ! ♥
haha, men alla nolifers som sitter vid datan kan ju messa ? ;) haha (y)

fiifääään

haha, alla diggar skaka rumpah med sean banan :D
oh jag e såhääääääääär social på bloggen, oh så e jag inte det ;ppPPppPPPpPpp haha, hade bah lust xd
nej men jag tror att jag ska försöka blogga så ofta jag kan nu på sommmarlovet, även om det inte blir lika mke som vanligtvis :) oh jag har glömmt dagens låt rätt så många ggr nu, men ni får ngra låtar idag :))
skaka rumpah - sean bananbillionaire - travis mccoybeautiful - akonthat should be me - justin bieber

nu pallar jag inga mer låtar (a)

 

jag just nu...hehe.

 
bara för att jag har en tröjja i storlek för stor :d

haha, chaarråå ((;


makaroner ♥ ellen&felicia

hejj alla makaroner ! :}  nu sitter felicia oh jag oh datar ! vi har såhääääääääääääääääääääääääär mke damp !  :D oh det kan ju alla lägga i sina fina careboxar ! :) oh ja, jag gillar utropstecken ! :) hehhehhehehhehehehhehehe. haha, det är kul att skriva hehehehehhehehhehee bara för att felicia inte fattar :DDD mouahaha, hon e inte blond, oh så e hon det ;ppPpppPppPpp :DDDD hehe xd men herrå xd

ny header.

fick lust att göra ngt, så jag gjorde en ny header :) haha.


felicias oh min ffffffffina konversation :))

vi vet redan att den är bäst...puss på alla som fattade ;* (alltså alla som är som felicia oh mej..blonda med andra ord.)

pallar inte komma på ngn bra rubrik..

jag pallar ingenting just nu, det bara är så. det är drf jag inte har bloggat på ett tag, men jag pallar inte. kke inte kommer va så bra uppdatering nu..men jag har inte tid oh pallar inte oh jag har ju sommarlov vafan ;) bloggar ngn gång ibland på sommmaren, så kmr det nog bli. kommer ju sova hos folk oså, oh kke inte pallar på mobilen (A) men vi får väl se hur det blir ;) men nu pallar jag inte skriva mer, som vanligt ;) men linnea oh jag hade iaf grymt kul ! tack för dagarna gmn ! ♥ pusshejjjjjjjjj, ;*

LN & awäää  (y) 


;pPppPPPpppPPPPPPpp

HAHAHAHHA. idag sa vi inte ;ppPPPpPPpppP hela dan, oh så gjorde vi det ;pPPpppPPPPpp


hehe, en ;ppPPPpppPPPPppP-dag i sthlm :D oh jag köpte vääääääääääääärldens mysigaste tröjja :DDD det gillas (y) oh ni får bild på den i morn, för jag pallar inte det nu (iiiiiii) hehe (a) aja, nu pallar jag inte skriva mer xd hejdå xd

"nolife, oh så lever man ;ppPPPpPPpppPP"
" du är bra, oh så är man bäst ;ppPPpppPPPppPP"

cha,sitter i bilen på väg till sthlm med a...

cha,sitter i bilen på väg till sthlm med amanda :D bara för att vi är bäst? :d hehe, vi ska typ gå på stan oh träffa hennes syrra oh massa tror ja ;d haha,herrå


ska jag anteckna elr?

moahahah, bara för att jag säger det 24/7 :dd


hehe, nu sitter jag hos johanna, oh vi nördar data :dd elr cecilia nördar ds D: tönt ! D: hehehehhehehehehhehehehehhehehe. nolife :D haha, nu pallar jag inte mer xd hejdå ;dd
hihihi, alla fina oh ellen :)<333333

S O M M A R L O V ! <3

chaaaaaaaaaaaa, sitter vid stinas data oh hon nördar snake oh nathalie sitter oh kollar på vad jag skriver (i) hähä,sommar lov nu ju :DDDDDDDDDD fan va glad jag är :DDDDDDDD hehehehhehehehehheheheheheheheh. nolife.
men nu pallar jag inte skriva mer ;dd hejdå.

S K O L A V S L U T N I N G ! ♥

yeeaaahhh, sommarlov snart ju :D oh jag kände att ni iaf kunde få lite bilder på hur jag ser ut just nu ;) bara för att jag aldrig mer kommer gå i 6an :D

kofta - H&M 
klänning - gina tricothehe, hejdå ;d


rubrik?

jag vet redan att min rubrik är bäst.

fett slappt i skolan idag ju :p först typ städa skåpen xd sen till himnabadet...jag bada inte, om ngn vill veta. oh jag oh stina kom på ( ännu en gång ) att markus björk är helkorkad :D sen gick vi iaf till johanna oh lämna min väska :d haha xd sen gick vi till skolan oh typ gjorde ingenting xd haha xd oh när vi skulle hitta oscars skåp så typ fannns det inte xd så vi testade nyckeln i alla skåp i hela B-korridoren, tills vi hitta det, då kom vi på att vi hade kollat på siffrorna ( som knappt syntes ) upp oh ner :) vi är jätteduktiga. sen va jag typ med ida, oh vi gjorde någonting? ja vetifan vad, vi bah gick omkring oh massa xd sen gick jag till nathalie oh stina oh alla. oh sen åt vi korv :d sen tog vi typ en buss hem, en sån där skolbuss som alla utom jag oh alla i gistad åker (i) haha xd sen typ kom jag hem oh vänta på alva i typ en timme med felicia, sen åkte mamma, jag, alva oh becca till smultronstället :D oh jag kommer inte ihåg vad min glass hette (a) haha xd oh sen typ hem, oh snart ska jga på alvas skolavslutning xd haha, vadå ellen har inget liv ? ;) hehe xd men nu pallar jag inte blogga mer xd hejdå xd

sista dagen ffs! :D

yeeaaahhh, så jävla skönt, sista dageeeeeeen :d fan vilket liv jag har! :D haha xd men seriöst skönt, slutar 12.15 idag med :d najjjjjs. hehehehehhehehhehehhehehhe. kommer ju sakna klassen :( alla roliga, snälla, underbara,  oh markus björk :D hahha :D

dagens låt:when you say noyhing at all - ronan keating

underbar låt.

"that smile on your face let's me know that you need me" <3

varför kan inte strumpor sätta på sej själva?

hehe, johanna får stå för dagens komentar. även min rubrik :D
det va typ asslappt i skolan idag, först läste typ lasse, sen ngn kung fu grejj ? ;s scääryy xd sen typ gå med klassen till ngn kulle oh fika, sen till himnabadet xd haha. sen till skola oh käka, det va asäckligt :) sen va det typ massa saker på skolgården, men kunde typ kolla på massa som sjöng oh typ rida på en tjur ? xd cykla på en cykel med 7 sittsaker, cykeln va typ rund`? xd oh massa mer saker, men nu hinner jag inte skriva mer, för jag mst baka kladdkaka till i morn D: haha xd hejjdå.

äntligen hemma :D

haha, fin rubrik? :d
fotboll i skolan idag -.- johanna stog i mål ;d jag ska ge henne 5 kr nu :d oh lovisa typ sprang in i mej elr ngt, så jag typ ramla elr ngt. jag vetifan vad som hände, men ont gör det iaf xd fast jag klarar mej, det är säkert över i morn. :) oh stina va inte i skolan idag, den gayen! :@ (a) men skitsamma. vi kom typ 2a i c-laget oh sist bland 6orna ;d vi vann över 7orna, förlora mot 9orna xd bäst är vi, för jag var ju verkligen med oh spela mot 7orna (a) haha, nu va inte det här kul längre, hejjdå xdgammal bild...


fotbollsdag? ;s

hejj, har typ fotbollsdag idag i skolan xd ska köra fotboll heeela dagen -.-' det är ju bra efter som att jag äääääääääääääälskar fotboll -.-' ELLER INTE.  nu gråter jag! hahahahah. ingen fattar 8D xd jag vet att jag inte har ngt liv. hehehhehehehhehe. xd det är fan ngt fel på mej xd men det va ingen nyhet (i) ceciliiia? ;)) haha :D men nu ska jag typ dra oh packa fika :d tjockis jag är, jag vet. hejjdå xd

btw, kke ska sluta med dagens outfit...men inte låt :D

justin bieber - never say neverjag typ dör på den.

tunisienbilder (i)

hejj, har fått bilderna nu. det gillar ni, det vet jag. oh jag hade en underbar helg med nathalie, stina oh cecilia ♥ men jag saknade ju johanna oh alla meeest D:
fredag: jag, johanna, nathalie, cecilia oh stina gick hem till johanna efter skolan oh åt lunch, för vi slutade oh sen hade vi lunch oh ingen mer lektion, men det va inte god mat i skolan så vi gick till johanna (i) sen skulle johanna till stan med annie, så vi gick till ica oh köpte glass (i) sen skulle vi vänta på bussen som gick kl 3, men mamma skulle precis hämta alva då så vi åkte med henne hem till stina (i) sen va vi hos stina oh kolla på film, oh snacka tele med massa folk :d fan vilket liv vi har! :D sen typ gick vi oh la oss...kl någonting..?(a)

lördag: vakna kl 7-8 tror jag...trött som fan. sen typ kolla vi på film oh åt frukost. sen fick vi jättebråttom oh massa. mamma skjutsade oss till linghem, för ingen va hemma hos stina (i) sen skulle vi ta 12.03 tåget till vikingstad, men det gick inget tåg då xd så det vlev 20 min senare..oh det va asvarmt ute. sen va vi på valkebobadet (?) i ngra timmar. oh så va det ngra jävla fjårtisar där..jävla puckon. sen drog vi till nathalie, oh typ va inne, eller iaf stina oh jag. sen gick vi ut, sen åt vi..sen spela vi fotboll ?! ;o jag spelade fotboll oh jag hade kul ? ;o men det va säkert bara för att jag oh nathalies pappa ägde ut alla andra totalt :) vi va såhäääär bäst. sen gick vi in oh kolla på film i deras biorum typ..asstor tveskärm ju 8) sen somna vi ngn gång...kommer inte ihåg när :) oh jag snacka med kewin med (i) men jag fick inte det för nathalie oh stina oh cecilia D: dryga :( oh när vi spela fotboll snacka jag med linus i typ 2 min samtidigt? bara ett tips, snacka aldrig i tfn oh spela fotboll samtidigt på en lördagskväll, när det va stoooor fest på fredagen ;) hahah.

söndag: vakna typ kl 10 elr ngt av att nathalies mamma oh systar kom in i rummet oh skulle kolla ngt på datan elr ngt..gick upp oh fixade allt med madrasser oh skit. åt typ vid 11 xd sen gick vi ut tror jag...om vi inte gjorde ngt annat innan :d (i) men vi va iaf ute oh solade innan vi kom på att det va fett varmt ;d oh sen vid typ halv 3 kom stinas mamma oh hämtade oss, jag åkte till mormor oh morfar. va där ett tag med mamma alva oh karin oh henry :d sen åkte mamma oh jag till maxi oh handla. sen åkte vi hem oh grilla xd hamburgare faktist! :L yeeaaahhh (h) sen typ...hände inget mer xd haha, nolifeee (iiii)

nu kommer alla bilder från tunisien! :)på flygplatsen i göteborg..hähä.mamma...xden fisk...jag vet inte riktigt om vi verkligen är systrar...nya skor i bussen! :)typ suddig bild i lobbyn på hotellet. xdhaha, på mormors födelsedag skulle dom på hotellet typ fira henne, så dom la blommor på bordet oh massa. sen fick vi typ tårta oh allt xd

bara för att jag är blek...

det va typ ngn ascool fontän där som sprutade som en sång som spelades? (i)
den lös typ i massa olika färger med, men det syns inte på bilden...hon är inte liiite wb mej? (a)


nu pallar jag inte mer, hejjdå xdstan med ida oh äväh <3

hejj, skola idag med, men fett slappt :p typ kolla på film oh läsa hela dagen (i) sen sluta jag vid typ 20 över tre, oh ida og äväh sluta egentligen halv 4, men lars-åke va snäll? ;) vi tog tretåget in till stan (i) vi käka glass på glasses bossbar (i) :d tjock jag är, jag vet :d hähä. oh jag hatar nathalie ! för hon skrev Ellen♥HeHe på MIN arm :@ hoppas fan att det går bort...:@
oh i morn ska jag va med cecilia, nathalie oh stina :d ska sova hos stina med dom, oh ha kul. utan ojhanna. för hon är gay, för hon ska på greenday konsert på lördag :Q green gay tar min johanna ! :'(
oh på lördag (utan johanna :'(( ) ska vi (jag, nathalie, stna oh cecilia) till nathalie oh till ngt bad (i) i vikingstad typ ? xd haha. om jag får för mamma (a) sen på söndag kommer jag väl typ hem xd
sen äre fett slapp vecka i skolan. det gillas enormt mycket!
nu pallar jag inte skriva mer, hejdå.

jag har fortfarande inte fått bilderna från morfar...(n)


rebeccalind,jagälskardejallrabästavän

glöm inte det<3

hejj skola idag, igen. eller bara halva dagen, men det är samma sak xd va ju typ vid tannefors slussar oh åt glass med :D oh johanna typ överälskar mej bara för att hon fick halva min glass? xd haha xd
oh nathalie hitte en kapsyl eller ngt oh bah: såg ni den? :D
alla andra: nej ? xd
nathalie: men asso det va ju en trekant med en älg i :D
alla andra: HAHAHAHHAHAHAHAH.
hon bah: så kul vare inte...
jag bah: du hörde inte riktigt va du sa va ? ;)
hähä xd btw, jag har börjat säga hehe heeeela tiden, bara för att jag inte har ngt liv oh för att vi har lite kul med det :) men bara för att va har lite kul med det så låsas cecilia oh jag att jag säger hähä xd för då blire inte samma sak xd haha, jag vet att typ ingen fatta xd men ändå...xd hähä...
ida lönnström, rebecca lindh, anna rahm, nathalie rosenqvist, johanna eriksson, lina johnsson, cecilia fägerman, stina johansson, amanda westerlund, amanda malmehed, allrabästavänner!<3 lämnar ni mej, så klarar jag seriöst inte av att leva längre. ni är allt, utan er finns jag inte. ni är liksom det ljusa i mitt liv, the sunshine of my life. tillsammans är vi kingen, ni är mitt k. utan er är jag ingen. alla minnen med er är underbara! ni är underbara! jag vet fan inte vad jag ska skriva, det finns inga ord för er, det minsta jag kan säga är tre ord, med en betydelse, 7 konsonanter, 4 vokaler, någonting jag verkligen menar: jag älskar er ♥

tannefors slussar ;d

haha chaa, sitter med klassen vid tannefors slussar oh äter glass ;d haha, coolt va? :D hihi, puss på alla som läste ;*

46 saker tjejer vill, men inte alltid vågar be om.

1. Håll om henne runt midjan.

2. Försök verkligen att prata med henne.

3. Dela hemligheter med henne, men håll dem för dig själv.

4. Erbjud henne din jacka om det är kyligt.

5. Kyss henne långsamt.

6. Krama henne mjukt.

7. Håll om henne nära ditt bröst.

8. Skratta med henne.

9. Bjud ut henne någonstans.

10. Umgås med hennes och dina vänner tillsammans.

11. Ler hon vill hon att du ska le tillsammans med henne.

12. Ta bilder med henne, en bild säger mer än tusen ord..

13. Låt henne sitta i ditt knä.

14. När hon säger att hon älskar dig mer, förneka det. Hon vill höra att du älskar henne mest.

15. När hennes vänner säger att de älskar henne mer. Förneka det, håll om henne hårt framför hennes vänner, det får henne att känna sig älskad.

16. Lek med dina fingrar i hennes hår.

17. Kyss henne då hon minst anar det.

18. Krama henne bakifrån och håll om henne runt midjan.

19. Berätta för henne hur vacker hon är.

20. Berätta hur du känner för henne, hon vill höra det hur många gånger du än sagt det förr.

21. Öppna dörren, följ henne fram till dörren/bilen. Hon känner sig trygg och du anses vara en gentleman.

22. Berätta att hon är ditt allt – BARA om du verkligen menar det.

23. Om du märker att något är fel, fråga. Förnekar hon det så höll bara om henne utan att säga ett ord. Hon förstår då att du alltid finns där, oavsett vad.

24. Få henne att känna sig älskad.

25. Kysser du henne framför andra tjejer, då inser hon att hon är den enda som betyder något i din närvaro.

26. Det värsta som finns är om du ljuger för henne. Berätta sanningen, även fast den kan svida ibland.

27. Behöver jag ens nämna att du INTE ska vara otrogen?

28. Ta henne till en plats hon verkligen gillar.

29. Smsa eller ring henne på kvällen och berätta hur mycket du saknar henne.

30. Se till att alltid finnas där för henne. Även om hon inte behöver det just då, så mår hon bättre av att veta att du finns för henne alla tider på dygnet.

31. Håll henne tätt intill dig när det är kallt, då kan hon även hålla om dig.

32. När du är ensam, håll henne nära och kyss henne.

33. Kyss henne lätt på kinden eller i pannan (det kommer ge henne en vinkel av att du vill känna hennes läppar mot dina)

34. Även i filmer, lägg din arm om hennes axel och hon lägger automatiskt sitt huvud mot din axel. Luta upp hennes huvud och kyss henne.

35. Lämna henne ALDRIG på skämt eller var arg på henne. Om hon är upprörd, trösta henne.

36. När andra människor dissar henne, stå upp för henne.

37. Titta henne djupt i ögonen och säg att du älskar henne.

38. Lägg er och kolla på stjärnorna och låt henne vila sitt huvud på ditt bröst och låt henne lyssna på dina hjärtslag.

39. Se till att det är du som tar första steget och tar henne i handen när ni är i stan. Hon vet då att du inte skäms för att visa att hon är din!

40. Försök hålla om henne så länge som möjligt när du kramar henne.

41. Ring eller smsa och berätta hur mycket hon betyder.

42. Trösta henne när hon gråter. Torka bort hennes tårar och håll henne tätt intill dig.

43. Ta med henne på långa promenader på kvällarna.

44. Påminn henne alltid hur mycket du älskar henne. Hon tröttnar aldrig på dina ord.

45. Tjejerna kanske förnekar det, men de älskar när du kittlar dem!

46. Hon vill att du läst igenom hela denna listan och tagit åt dig det mesta. Tro mig!


nerver say never...

chaoooooooo, xd hehe. skola idag med ;d vi hade idrott, jag badade, faktist! eller, jag doppade mej, det räknas :d oh på no:n såg vi på nån film om djur elr ngt xd boriiiiiing. oh johanna somnade xd ASG. i 20 min xd HAHAHAHHA. oh jag satt bredvis lovis,  framför cecilia, som satt på bordet xd oh bredvid hannes typ, han satt typ bakom mej xd oh adam låg på bordet? xd tror jag xd epic faiiil xd hahah, felicia? ;) oh alla är gay, för alla har fotbollsträning idag kl 18.00 när alla skulle va roliga oh logga in på msn D: jag skickade fan till typ hela kontaktlistan? -.-' illllllllllla. nu kom jag på att det här inte va kul längre xd så jag ska bara ladda upp ngra bilder elr ngt sen sluta xd hahah, anteckna gärna (i)en trekant...jag åt en sån idag, oh jag köpte den på himnabadet...oh nej theo, jag har inget liv :)tralalalala nolife :)   min fiiina sång :d

hejdå xd

heistheoneiwantgay.

RSS 2.0