www.nejcs.blogg.se

Bloggar där nu!
Vi får väl se vad som händer med den här bloggen, om jag kommer tillbaka eller inte.
Men som sagt;
http://nejcs.blogg.se
http://nejcs.blogg.se
http://nejcs.blogg.se
http://nejcs.blogg.se
http://nejcs.blogg.se
http://nejcs.blogg.se
http://nejcs.blogg.se
http://nejcs.blogg.se
http://nejcs.blogg.se
http://nejcs.blogg.se

Bara för att uppdatera!

Har pluggat lite till moppekortet idag. Och kollat på teve. 5-6 timmar med Big Time Rush ♥
Nu försöker jag fixa lite saker, men mamma svarar inte.. Så jag har ett problem. Kul. Aja, vi hörs!

jag rider på en gris, bebisapa

Hej LNs readerz. idag såg vi alla en kyrka, förutom johanna. För den va bakom oss. Så johanna såg den inte. No shit sherlock. För vi va i stan med skolan. Eller klassen rättare sagt. Kaos med 8c i stan. Trafiken stannade och det blev jordbävning, men skit samma, det va inte viktigt. kyrkan rasa.. hihi, vi åt glass. det var kladdigt. och cecilia var seg som en liten gris. Och johanna fick glass i hela ansiktet. Nu är vi hos LN och snart ska vi äta mumsmat som är god för det vet vi allihopa. Pajaser. Hihu. Stina, Nathalie, LN och Lovis ligger i en hög och hotar varandra ibland. Skumt azz. jo, dom låter lite som åsnor.. haha, och jag tror inte dom är nere på jorden än sen glassen.. typ.. ellen översätter massa låtar från engelska.. Nu har vi varit duktiga och bloggat åt LN. japp, såååå hejdå alla ankor.
// JÖHÄNNÄ & CECILIÅ
JAG GILLAR BAJS / ELLEN

Nattis

Nu ska jag lägga mig i sängen och spela på min kära iPhone. Vet helt ärligt inte vad jag skulle göra utan den ♥
Sen om ett tag ska jag sova osv, så stänger av datorn. Tjoho, kul liv jag har, inget social över huvudtaget.
I morgon ska jag förresten in till stan på so:n och elevensval, och kolla på gymnasium och käka glass på bosses. ÅH MAJ GAD SÅ NAJS. Tjockis-klassen barre ♥

20.13

Var just ute och åkte moppe, där av den gudomligt fina frisyren.
Men jag förstår inte hur jag har kunnat leva utan moppe i 15 år, det är.. Ae det finns inte ord för det. Världens bäst helt enkelt. Om man bortser från Christoffer. Och om någon inte redan sett det på facebook eller instagram så har vi 9 månader idag. Tiden går fort när man har roligt, jag älskar dig plutt♥
Om någon undrar över hur min dag har varit så var den helt okej, onsdagar är rätt chill. Åkte hem till Stina efter skolan, bakade och kollade på film. Jodå, det funkar!
Nu ska jag kolla hur långt Ghost Whisperer har kommit, sen ska jag antagligen bli lite besviken för att det inte är så långt. Aja, vi hörs!

21.54

Nu ska jag lägga mig i sängen, smsa och spela rat on a snowboard tills jag somnar. Det är livet. Godnatt!

BAM!


Jodå, den bloggpausen höll ju riktigt länge

Mm okej jag jag erkänner. Jag får lite panik utan bloggen. När jag vet att jag inte får/ska blogga känner jag att jag måste. Åhåhååå jag som trodde det skulle bli skönt med bloggpause. Aja, ni får helt enkelt nöja er med dålig update tills jag får tillbaka energin.
Skolan var sjukt jobbig, som alla andra tisdagar. Tisdagar är fan värre än måndagar, och då är det illa. För måndagar är liksom.. Måndagar. Efter skolan var det konfa, kollade på film om jesus och påsken osv. Blabla alltr man redan vet och sådär. Sen kom mamma och hämta mig och sa att det fanns en intensiv-kurs till moppekortet på påsklovet. Så det kör vi på tror jag, om det inte kommer något ivägen. Och nyss var jag ute och körde min kära lilla söta rosa retromoppe ♥
Nu tänkte jag chilla lite med musik och se om jag kommer på något mer till krönikan som vi skriver på svenskan, annars får jag väl lämna in den som den är. Uäääk hatar att skriva om mina åsikter, det är liksom mina åsikter. Hasta la vista bejbi
Hur fan håller jag telefonen? Det ser inte ens ut som min hand?
Men ser ni vem jag har ritat? :D

Igår

Jag: jag ska ta tag i mitt liv och börja blogga igen!
Mamma: april april
Jag: ...
Ja, nu fick man ju blogglust! Nej, inte precis. Tror dom flesta har fattat det, men nu är det officiellt: Jag tar en bloggpaus!
Kommer tillbaks när jag har energi, ideér och lust. Om jag får det vill säga. Men nu slipper jag iallafall ha dåligt samvete över att jag inte sitter vid datan och bloggar hela dagarna!

RSS 2.0